Question

Somethings´s gone wrong

  • 21 February 2024
  • 6 replies
  • 63 views

Userlevel 3
Badge +1

We got this error in our community, weeks ago, and now it is here as well:

 

 

This occurs when you type your post and press Send.


6 replies

Userlevel 3
Badge +1

Please fix this and asap, this is annoying because your post disappears and because there is no automatic draft to restore the content you have to start all over again.

Userlevel 7
Badge +4

Hey @revote , 

I just checked with the team and the issue seems to be fixed now. Could you please confirm?

Please feel free to notify me on this thread if you are still facing the issue at any point.

Userlevel 3
Badge +1

Testing how often this occurs.

Userlevel 3
Badge +1

Hey @revote , 

I just checked with the team and the issue seems to be fixed now. Could you please confirm?

Please feel free to notify me on this thread if you are still facing the issue at any point.

This is difficult bug because this doesnt occur all the time. At the moment seems to work ok.

Userlevel 1
Badge

Hey @revote we have had this challenge as well, and the explanation is that this is (was) likely due to a token expiration that was implemented for security reasons, which meant that a page (for instance opened in a new tab) that hadn’t seen activity for more than an hour would go “stale”, and you would lose your unsent scribbles. It has recently been fixed and pages won’t go stale until after 10 hours, so you should have plenty of time to scribble on your draft, now. :) 

Userlevel 3
Badge +1

Hmm, this was not the case here, because I just opened the community and start posting immediatelly 😃 With no several tabs open.

In our community, perhaps. But not here.

Reply